Carwash Carlisi
Carwash Carlisi – Lanaken, BE

In 1998 hebben we Daniëlle en Mario Carlisi leren kennen. In die tijd had de familie Carlisi al een Roll-Over van Ceccato naast hun garage.
In 2017 zijn we samen rond de tafel gaan zitten en hebben we de bestaande carwash in vraag gesteld. We hebben wasstraten bezocht, verschillende concepten overwogen en uiteindelijk gekozen voor een totaalrenovatie van de huidige wasstraat met als basis een 30m lange Holz wasstraat.

Samen met onze partners Eco-Wash (totaalrealisatie), BleuBlue (waterzuivering), Dartes (Epoxy vloeren), Hampoo (Ketting) en Ergox (centraal stofzuigsysteem), maar ook met hun elektricien, grondwerker en loodgieter hebben we deze totaalrenovatie op 6 weken tijd gerealiseerd. 

De wasstraatbezoeker is heel tevreden. De wagens blinken, er zijn 12 stofzuigers gratis ter beschikking en er zijn microvezeldoeken met zelf geborduurd logo verkrijgbaar om het interieur van de wagen en de deurslagen te reinigen. De medewerkers zijn tevreden met de nieuwe werkwijze, de eigenaars stralen. Het resultaat van een intense samenwerking.

 
 
______________________________________________
Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten


Deel deze post